28/2/09

ELS FILLS DE HURIN

Dins del món fantàstic creat per Tolklien, Els fills d’en Hurin és un dels grans relats que basteixen la història de la Terra Mitjana i se situa a la Primera Edat, quan els elfs, els homes i els nans ja havien viscut uns quants segles a la Terra. Una història tràgica d’amors impossibles, passions incompreses i guerres sense quarter entre la Llum i la Foscor. Homes, elfs, nans, orcs i dracs lluiten pel domini de la Terra Mitjana.

2 comentaris:

  1. El llibre esta bé pero si vols enterar-te de l'historia i una mica més llegeis El Silmarillion també de Tolkien que ami m'agradat més.

    ResponElimina
  2. Em vaig llegir altres llibres de l'autor i em van agradar molt, vaig decidir agafar-lo perquè els altres no em cridaven molt la atenció. És una novel·la fantàstica que narra les aventures de Turin Turambar el fill de Hurin, va des del seu naixement en una bona posició social fins a la seva mort passant per moltes aventures i vivint entre elfs, nans i proscrits. No ho recomano molt perquè la història que narra també surt en altre llibre de Tolkien "El Silmarillion" i ames t'assabentes de moltes coses mes.


    Alejandro Lama Garcia 4c.

    ResponElimina